juni 25

0 comments

Optimaal leven

Detoxen op basis van energetische reiniging. Net als in de homeopathie genees je bijvoorbeeld Mars met Mars: tegen van buiten komende agressie (geprojecteerde Mars-kracht) helpt alleen de eigen Marskracht. 

Dit kunnen we doortrekken naar het genezen met de Energetische kracht van Liefde. Werking: daar waar liefde zich heeft teruggetrokken uit de cellen, kan deze zelfde Liefde (via de inbreng van Licht via de handen en in contact met het Hogere Bewustzijn) weer een zachte èn bewuste aanwezigheid in de cellen aanbrengen. Net als bij homeopathie worden de eerstkomende dagen de losgemaakte gifstoffen uit de cellen afgevoerd, waardoor je wat moe en dorstig kunt zijn. Belangrijk is dan ook om voldoende gezond te drinken. Gevolg van deze Energetische behandeling: de cellen kunnen opnieuw gaan mee-resoneren, in het grote geheel van al jouw energetische bewustzijnslagen. Resultaat: dit proces bevordert zowel genezing als groei van de energetische mens in al zijn/haar facetten van het bestaan. Daar waar het mee gaat resoneren in jou en in je omgeving, daar kun je onmiddellijk verandering opmerken. Dat is het leuke van deze behandelingsvorm: het kan genezend uitwerken voor jou èn je omgeving. 

Het is voor ieder mens altijd een unieke gelegenheid om dit te ervaren. Laat je verwonderen door wat er op dit moment voor joú mag gebeuren. Zowel in bewuste als in onbewuste processen. Laat je verrassen … en ervaar de werking … 


Tags


You may also like

Je wilt meer verbinding!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page