mei 5

0 comments

Energetisch therapeut Utrecht

Ben je op zoek naar een Energetisch therapeut in Utrecht? Welkom bij de Holistische Energetische Healing praktijk van Beata van Etten. Ik ben een ervaren energetisch therapeut gevestigd in de omgeving van Utrecht. Ben jij op zoek naar innerlijke rust, balans en heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik help mensen hun angsten om te zetten in kracht en zelfvertrouwen, zodat ze hun leven kunnen leiden vanuit hun eigen unieke essentie. Met behulp van diverse krachtige healing tools, waaronder energetische massage, magnetiseren en Reconnective healing, kan ik jou helpen bij het opruimen van belastende energieën en het herstellen van jouw energiebalans. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, heling of het vinden van jouw levensmissie, ik sta voor je klaar om je te begeleiden op jouw pad naar meer gezondheid en levensgeluk.

Wat is energetische therapie?​

Energetische therapie is een alternatieve geneeswijze die gericht is op het herstellen van de balans en de stroom van energie in het lichaam. Deze therapie is gebaseerd op het idee dat het lichaam een subtiele energie heeft die door kanalen of meridianen stroomt. Wanneer er sprake is van een verstoring of blokkade in deze energiestroom, kan dit leiden tot verschillende fysieke, emotionele of spirituele problemen.

Hoe werkt energetische therapie?

Tijdens een sessie geef ik de krachtige energie van het universum aan jou door via mijn afstemming hierop. Hierdoor gaan krachtige energieën door jou heen stromen die jouw aura schoonmaken van belastende en verzwarende energieën. In plaats daarvan krijg je lichtere energieën terug, wat resulteert in diepe ontspanning en bevrijding. Bovendien is het mogelijk om energetische therapie op afstand te ontvangen, zodat je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn.

Het is goed om te weten dat er altijd healing en verbetering plaatsvindt. Hoewel het soms nodig kan zijn om meerdere sessies te ondergaan om het gewenste resultaat te bereiken. Als ervaren energetisch therapeut in de omgeving van Utrecht, ben ik er om je te helpen bij het herstellen van je energiebalans en het bereiken van meer ontspanning en welzijn.

Is energetische therapie geschikt voor mij?

Als je op zoek bent naar meer innerlijke rust, vertrouwen en vrijheid, dan is Energetische therapie wellicht iets voor jou. Als ervaren energetisch therapeut begeleid ik je tijdens een sessie naar jouw unieke essentie en de intelligentie van je lichaam. Door in contact te komen met je onderbewustzijn, waarin beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties zich bevinden, ontstaat er een krachtige ingang naar heling. Hierdoor kan er tijdens een sessie ontspanning, meer energie en meer plezier in het leven ontstaan. Bovendien kan het leren omgaan met je eigen energiebalans een positieve invloed hebben op je functioneren in werk en relaties.

Wat doet energetische therapie met je lichaam?

Energetische therapie kan op verschillende manieren bijdragen aan het verbeteren van jouw welzijn. Allereerst is het lichaam van nature een bron van kracht, innerlijke rust en wijsheid. Onze beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties in het onderbewustzijn kunnen deze kracht blokkeren en heling in de weg staan. Door middel van energetische therapie kan je deze blokkades opheffen en je energiebalans herstellen. Hierdoor kan je niet alleen ontspannen en je energie terugkrijgen, maar ook meer plezier uit het leven halen. Daarnaast kan het ook een positieve invloed hebben op jouw functioneren op je werk en in je relaties.

Wat doet een energetische therapeut?

Als energetisch therapeut begeleid ik je tijdens een sessie naar jouw natuurlijke essentie van rust en vertrouwen. Vervolgens worden belastende energieën opgeruimd uit jouw aura, chakra’s en energiekanalen, waardoor jouw eigen energie weer vrij kan gaan stromen. Dit heeft een positieve uitwerking op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau en bevordert het zelfhelend vermogen van je lichaam. Om dit te bewerkstelligen, maak ik gebruik van verschillende krachtige healing tools, zoals energetische massage, magnetiseren, Reconnective healing en de Reconnection van Eric Pearl en emotioneel lichaamswerk. Met deze combinatie kan energetische therapie jouw opstap zijn naar meer gezondheid en levensgeluk.

Energetisch therapeut Utrecht en omgeving

Ben je op zoek naar een energetisch therapeut in Utrecht? Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk. Mijn naam is Beata van Etten en ben werkzaam als energetisch therapeut in de omgeving Utrecht. Mijn doel is om mensen te helpen hun angsten om te zetten in kracht en zelfvertrouwen. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om voluit te leven en zijn of haar levensmissie te verwezenlijken.

Als energetisch therapeut Utrecht ondersteun ik je bij het vinden van de juiste balans en het loslaten van blokkades, zodat je vanuit je hart kunt leven. Samen werken we aan het creëren van meer rust, harmonie en welzijn in je leven. Of je nu behoefte hebt aan ontspanning, verlichting van fysieke klachten of emotionele heling, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw unieke pad naar heling en groei.


Energetisch therapeut Utrecht
Energetisch therapeut Utrecht

Ervaar energetische therapie zelf

Wil je ervaren wat energetische therapie voor jou kan doen? Plan dan nu zelf je afspraak in via onderstaande button. Tot snel!


Ja, ik wil een afspraak inplannen


Tags


You may also like

Je wilt meer verbinding!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page