Trancehealing

Trancehealing

Trance Healing is een hele krachtige manier om jouw klachten weg te nemen en je weer in balans te brengen

Wat is TranceHealing?

De methode die ik gebruik om een healing te geven is Trance healing Bij Trance schakel ik mezelf helemaal uit en word op die manier een doorgeefluik voor het universum, voor de vrienden aan de ander kant. Zo kunnen zij jou op de allerbeste manier helpen, zonder dat ik dat beïnvloed.

Als jong kind bleek ik helend vermogen te hebben. Ook dingen te zien en voorvoelen waar anderen dat niet hadden. Dat kon toen allemaal omdat je als kind blanco, onbevangen en vrij bent. Dat onbevangene raak je later kwijt.

Wat is Trance. Het vrije, onbevangen en blanco zijn ontstaat ook als ik in trance ga. Het is een diepe vorm van meditatie. Een verhoogde staat van bewust zijn. Klinkt heftig. In de praktijk werkt het zo dat ik op deze manier mijn persoon, mijn ego, mijn meningen opzij zet. Ik passief word. Door vooraf een link te maken met mijn vrienden aan de andere kant, het universum, gebruiken zij mij om jou te healen waar nodig.
Anders gezegd, als ik als medium in trance ga, laat ik me overvleugelen door de vrienden aan de andere kant. Ik maak een link met hen, zij doen het werk. Zij gebruiken mij om te healen. Zij geven jou, als client precies wat je op dat moment nodig hebt. Zij zijn de experts. Via mij kan de helende energie stromen, zonder da ik een strobreed in de weg leg. Niks van deze energie komt van mij, het komt allemaal van de andere kant. Het kost mij dus niks, ben ook niet moe na afloop of zo.

Zoals elke healing, brengt ook trance healing jou verbetering op alle niveaus. Dankzij de zuiverheid van de energie overdracht, is trance healing heel krachtig


Van tevoren stellen we de hulpvraag, waar is de healing voor nodig. Vervolgens laten we de experts aan het werk gaan. Zij pakken op die manier de oorzaak van de klachten aan. Achteraf vraag ik wat er behandeld is, en welke adviezen er zijn.

Trance healing is een oude techniek die haar kracht de afgelopen honderden jaren heeft bewezen.

Trance Healing Therapeut

Er zijn veel smaken en methoden in healing. De methode die ik gebruik is trance healing. In het kort betekent dat dat ik in een sessie mijn eigen denken en gedachten uitschakel. Die zet ik op stil. Ik ga in trance. Op die manier maak ik een zuivere spirituele verbinding tussen jou en het universum en geef ik de boodschappen en helende energie van het universum door. Ik ben het doorgeefluik. Letterlijk het medium.

Doordat mijn denken en gedachten op stil staan, kan ik zonder ruis op de lijn werken met het universum. Alle energie gaat op die manier naar jou.

Met het universum samen gaan we holistisch te werk. Zij overziet het geheel, dus weet zij ook wat de onderliggende oorzaak is van een probleem of blokkade. Wat dat geweest is, horen we achteraf, na de behandeling.

Hoe gaat een Trance Healing consult in zijn werk

In mijn praktijk in Loosdrecht heb ik een goed ingerichte, sfeervolle ruimte om jou een healing of reading te geven. Bij binnenkomst nemen we bij een kop thee even de tijd en de rust om op een goede manier aan onze sessie te beginnen na je reis om bij mij te komen.

Daarna neem je plaats op de behandeltafel. Ik ga achter je zitten, met mijn handen naast je hoofd. Dan ga ik in trance. Ik zet mijn denken uit, zodat ik de energie zuiver en zonder sturing door kan geven. Op die manier geef ik de helende energie direct aan jou door.

Na de behandeling krijg ik door wat er behandeld is en welke boodscvhappen voor jou van belang zijn. Dat bespreken we samen. Tot slot nemen we nog even de tijd om door te nemen wat je gevoeld en ervaren hebt en om eventuele vragen te beantwoorden.
Alles bij elkaar duurt een onsult ongeveer anderhalf uur.

Trance Healing sessie

Hierboven heb ik aangegeven wat trance healing is en waar trance healing jou bij kan helpen. De methode die ik gebruik is dus trance. Door de trance healing geef ik de energie die nodig is om jouw klachten te verhelpen of te verminderen rechtstreeks aan jou door.

Boek nu een healing

Wil jij een afspraak maken voor een healing/reading? Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk.

Als je echt aan jezelf wilt werken