Healing

Healing

Gezondheidsklachten of levensvragen? Dan zal een healing jou zeker helpen.

Een healing zorgt ervoor dat emotionele, mentale en fysieke klachten opgelost of verminderd worden. Healing is gericht op het herstellen van de balans en harmonie in lichaam, geest en ziel. Healing is een holistische benadering die het geheel aanpakt. Doordat ik de energie van het universum aan jou door kan geven, worden de oorzaken van je klachten weggenomen.

'Een healing vermindert of lost klachten op. Een healing geeft je weer kracht en energie’.

Wat is Healing?

Ja, wat is dat eigenlijk healing. Nou letterlijk betekent het genezing.
Zoals reguliere artsen, psychologen en coaches helpen om je lichaam en geest te herstellen. Zo helpt healing om dat via de spirituele weg te doen.
Healing helpt dus om lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele klachten weg te nemen of te verminderen. Daarnaast helpt een healing je ook om meer energie te krijgen en levensvragen te beantwoorden.
Healing ruimt bokkades voor je op. Door een healing kom je weer in balans.

Wat doe ik als healer

Mij rol is om doorgeefluik te zijn tussen jou en het universum, de spirituele wereld. Ik ben het medium.
In het universum is alles energie. In het universum is ook de best denkbare expertise beschikbaar om jou te helpen. Als ik een healing doe, doe ik dat met mijn vrienden aan de andere kant.
In een healing vraag ik het universum om de best mogelijke expertise om jou te helpen. De helende energie van de andere kant stroomt dan naar jou. Ik geef die energie regelrecht door, zonder er iets mee te doen. Daarover later meer.
Het maakt niet uit of het gaat om herstel van emotionele, mentale, spirituele of om fysieke klachten. Energie kan immers alles in beweging krijgen en veranderen. Wanneer het genoeg is, houdt de energiestroom. Vanzelf op.
Achteraf vraag ik aan de andere kant wat er tijdens de healing precies is gebeurd. Vaak komt er ook een advies door. Of een boodschap van een overleden dierbare. Dit bespreek ik uiteraard met jou.

“Healing ruimt blokkades voor je op. Door een healing kom je weer in balans”.

Wat is een healing?

Healing helpt je om blokkades op te ruimen. De obstakels in je lichaamsenergie. Zoals stenen in een bergbeek de doorstroom beperken.
Die blokkades doen iets met je op lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel niveau. Soms komt dat tot uiting omdat je ziek wordt. Andere merk je amper op, je bent hooguit onzeker, of soms vaag angstig, of hebt een afkeer voor iets. Vaak leef je met een blokkade zonder dat je er weet van hebt, en pas jaren later word je er ineens ziek van. Blokkades in je energieveld maken je moe.
Door met energie te werken – healing – spoor je deze blokkades op. Je haalt de steen uit de beek. Zodat je hele lijf wordt aangezet te genezen, of er meteen genezing plaatsvindt. Dat maakt de weg open om weer volop te leven. Je weer in een positieve flow komt.

Healing is holistisch

Een healing is holistisch. Dat betekent dat de energie die doorgegeven wordt, naar die plaats gaat waar die het meest nodig is. Waar het het meeste effect heeft. Wij kunnen wel bedenken wat er behandeld zou moeten worden als je bijvoorbeeld rugpijn hebt, maar de experts uit het universum, mijn vrienden aan de andere kant sturen de energie naar de plek waar de oorzaak zit van de rugpijn. Zij nemen de blokkade weg. Zij kijken naar het geheel.
Achteraf hoor ik wat er behandeld is, wat de onderliggende oorzaak van het probleem is. Ik neem dus niet aan de oorzaak van een klacht te kennen, maar laat de energie, mijn vrienden het werk doen. Zij overzien het geheel. Vaak komt er ook een advies over hoe je problemen kunt voorkomen. Uiteraard bespreek ik dat met je, tegelijk met wat ik doorkrijg wat er behandeld is.

Waar kan een healing bij helpen

In principe kunnen alle klachten door een healing weggenomen of verminderd worden. Hieronder geef ik de verschillende niveaus en wat voorbeelden.

Fysieke healing

Op fysiek niveau moet je denken aan rugpijn, hoofdpijn, buikpijn. Een voorbeeld van iemand die ik behandeld heb voor rugpijn is dat de pijn na de behandeling verminderd wasa. Bij navraag hoorde ik dat de helende energie het bekken had gestabiliseerd. En dat deze persoon zich moet aanleren bewust meer rechtop te lopen en zitten. Beter op zijn houding moet letten.

De afgelopen jaren heb ik veel klanten met kanker langs gehad. Laat ik vooral benadrukken dat als er kanker bij je is vastgesteld, je vooral de reguliere behandelingen moet volgen! Maar, daarnaast is healing een goede aanvulling op de behandeling. Healing helpt daarbij ook heel goed bij het wegnemen van de bijwerkingen van de chemotherapie. Wat je herstel uiteraard ook weer bevordert.
Steeds meer mensen hebben last van een hard geluid in hun hoofd, een geluid dat niet meer weggaat. Tinnitus. Een aandoening die je leven grondig kan verpesten. Healing kan helpen om het geluid te minderen, maar ook om er beter mee om te gaan.
Long COVID heeft niet alleen een fysieke impact, maar heeft ook zeker een mentale, psychologische en energetische gevolgen. Ook hier helpt healing om de klachten te verminderen en weg te nemen.

Mentale healing

Mensen met mentale problemen gaan door een healing anders naar de situatie kijken. Denk bijvoorbeeld aan personen die het even niet zien zitten omdat hun relatie verbroken is. Mensen met problemen op hun werk. Of aan mensen met een depressie of een eetstoornis. Een healing geeft deze mensen sowieso veel meer rust in het hoofd en helpt vaak in de eerste stappen naar herstel.
Vergeet daarbij niet dat er naast de healing, vaak een boodschap komt hoe om te gaan met situaties of problemen. Die boodschappen helpen je ook om zaken ander te bekijken of aan te pakken.
Mensen met een burn-out zijn vaak emotioneel en mentaal geblokkeerd geraakt. Vaak uit zich dat in lichamelijke klachten. De energie is weg. Je bent moe, doodmoe. Voor een burn-out kunnen er allerlei oorzaken zijn. Problemen op je werk, in relaties. Een healing pakt ook hier de oorzaken aan, en in de boodschap die je na de healing mee krijgt wat je hier verder zelf mee kan. Hoe je hier zelf mee aan de slag kan. Of hoe een burn-out te voorkomen

Emotioneel niveau

In een mensenleven kun je heel wat krassen oplopen. De meeste weet je zelf wel te verwerken. Maar soms zijn die krassen te diep, of het zijn er te veel, of je weet niet hoe ze te hanteren. Dat leidt tot onverwerkt verdriet, angst en stress. Je kunt zelf geen emoties meer tonen, of weet er niet mee om te gaan als anderen emotioneel zijn. Allemaal signalen dat er op emotioneel vlak iets aan de hand is. Ook hier kan healing je helpen. Wat iemand die ik behandeld had zei, er valt echt een last van mijn schouders.

Spirituele healing

De hele mens bestaat niet alleen uit een lichaam, een brein, gedachten en emoties. Mar heeft een spirituele kern. En dat spirituele onderdeel van je mens-zijn is enorm belangrijk. Het is de kern van je zijn, je ziel. Stel je bent getraumatiseerd door een gebeurtenis, dan raakt dat de kern van jou, van je zijn. Word je als mens niet gezien, ben je mishandeld, heb je nare seksuele ervaringen. Dat kunnen allemaal trauma’s opleveren. Trauma’s die je beperken, waar je veel last van kunt hebben. Een spirituele healing kan je helpen die trauma’s te verwerken of te leren hanteren. Zodat je weer meer jezelf kan zijn. Het kunnen zijn is hier enorm belangrijk.

Energetische healing

Zoals al eerder gezegd, alles is energie. Energie moet ook kunnen stromen. Als die stroom geblokkeerd is voel je je moe, lusteloos. Als je energiestroom stokt, dan zal dat naast je moeheid en lusteloosheid ook voor andere klachten zorgen. Psychische en lichamelijke klachten. Eigenlijk hebben alle klachten op een of andere manier te maken met energie en geblokkeerde energie.
Door een energetische healing (LINK) krijg je weer energie, gaat het stromen, worden blokkades weggenomen. Kom je weer in een goede flow.

Levensvragen

Soms weet je het even niet meer. Of sta je op het punt een belangrijk besluit te nemen. Of ben je niet zo tevreden met hoe je leven loopt en wil je wat anders. Wat dan. Levensvragen noem ik dat. Een healing kan j op zo’n moment helpen om blokkades weg te nemen, om een stap te maken. Daarbij krijg je bij de healing ook een boodschap. Een advies oever hoe je zaken kan op- en aanpakken. Hoe jij verder kunt op je levenspad.
Een healing is overigens niet alleen een uitkomst op momenten dat je vast zit. Ook als het goed met je gaat en je krijgt een healing, dan kun je tot nieuwe inzichten komen en openen zich nieuwe mogelijkheden voor je.

Als je echt aan jezelf wilt werken