Spirituele healing

Spirituele healing

Op deze pagina informeer ik je graag over Spirituele healing, een vorm van healing die direct met de kosmos werkt, met wie ik de verbinding heb. 

Wat is Spirituele Healing?

  • Emotionele genezing: Spirituele healing helpt jou bij het verwerken van traumatische ervaringen, het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van emotioneel welzijn.
  • Stressverlichting: Veel mensen hebben ondervonden dat spirituele healing hen helpt ontspannen, stress verminderen en innerlijke rust te bereiken.
  • Fysieke klachten: Naast het direct wegnemen van klachten, helpt het jou bij het verlichten van pijn, het bevorderen van een sneller herstel na ziekte of operatie, en het versterken van het immuunsysteem.
  • Energiebalans: Door blokkades in de energiecentra weg te nemen, zoals bijvoorbeeld de chakra’s, zal de energiebalans herstellen, wat zal leiden tot een verbeterde vitaliteit en algeheel welzijn.
  • Zingeving en levensdoelen: Spirituele healing helpt jou om je levensdoelen te ontdekken, je spirituele pad te verhelderen en een dieper begrip van jezelf te krijgen.
  • Relaties: Het draagt bij aan het verbeteren van relaties door het verminderen van negatieve patronen en het bevorderen van empathie en begrip.
  • Geestelijke groei: Spirituele healing helpt jou bij jouw persoonlijke groei en bewustwording, wat leidt tot een dieper spiritueel inzicht en een gevoel van verbondenheid met het universum.

Spirituele healing wordt dus als therapie gebruikt om het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen en het lichaam, de geest en de ziel in balans te brengen. Door blokkades weg te nemen en energie weer te laten stromen. Een holistische aanpak.

 

Ervaringen

Op de pagina ervaringen (LINK) lees je een groot aantal reacties van mensen die een spirituele healing hebben gehad.

Als je echt aan jezelf wilt werken