Energetische healing

Energetische Healing

'Energetische Healing neemt fysieke, emotionele en spirituele klachten weg. En geeft je weer levensenergie’.

Wat is Energetische Healing?

Alles is energie. Energie moet kunnen stromen. Als die stroom geblokkeerd is voel je je moe, lusteloos, Als je energiestroom stokt, dan zal dat naast je moeheid en lusteloosheid ook voor andere klachten zorgen. Psychische en lichamelijke klachten. Eigenlijk hebben alle klachten op een of andere manier te maken met energie en geblokkeerde energie. Door een energetische healing krijg je weer energie, gaat het stromen, worden blokkades weggenomen. Door een energetische healing wordt losgemaakt wat vast zit. Kom je weer in een goede flow.
Bij een energetische healing worden niet alleen de symptomen, maar de oorzaak van de klacht, de blokkades, weggenomen.

Waar kan energetische healing bij helpen

Energetische healing zorgt dus voor het herstellen van het energie evenwicht in jouw lichaam door het weghalen van blokkades. Het weer laten stromen van de energie heft op die manier invloed op jouw
- Fysieke,
- Emotionele
- En spirituele gezondheid.

Het doel is om het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te activeren en jouw welzijn te bevorderen.

Daarnaast helpt het bij het verminderen van:
- Stress en angst
- Het verlichten van fysieke pijn en ongemak
- Het stimuleren van het immuunsysteem
- Het verbeteren van slaap
- Het vermogen van vitaliteit en energie
- Het bevorderen van algemeen welzijn

Daarnaast wordt het vaak gebruikt om het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen en het lichaam, de geest en de ziel in balans te brengen. Een holistische aanpak.

Ervaringen

Op de pagina ervaringen (LINK) lees je een groot aantal reacties van mensen die een energetische healing hebben gehad.

Hoe ziet een healing sessie eruit

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.
Bij binnenkomst nemen we even de tijd om bij een kop thee elkaar te leren kennen, bij te kletsen maar vooral even tot rust te komen van de reis naar mij toe. Even te relaxen. Daarna begint de behandeling.

In mijn praktijk neem je plaat op mijn behandeltafel. Ik ga meestal bij je staan, soms naast je. Plaats mijn handen naast je hoofd. Ga in trance en geef op die manier de helende energie van het universum aan je door. Trance is du de techniek die ik gebruik voor een energetische healing. Tijdens de behandeling voel je meestal al dat er wat gebeurt in je lichaam.

Na de behandeling bespreken we wat je voelt, gevoeld hebt en wat er gebeurd is. En wat ik doorkrijg over je klachten.

Combinatie Reading en healing

Vaak krijg ik ook een boodschap door over de klachten die je hebt. Mijn behandelingen zijn daardoor een mooie combinatie van een healing (LINK) en een reading (LINK).

Hierboven heb ik aangegeven wat energetische healing is en waar energetische healing jou bij kan helpen. De methode die ik gebruik is dus trance. Door de healing geef ik de energie die nodig is om jou klachten te verhelpen of te verminderen rechtstreeks aan jou door.

Wil jij een afspraak maken voor een healing? Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk.

Als je echt aan jezelf wilt werken