over-beata-van-etten

Wie is Beata van Etten?

Mijn klanten vertrouwen me hun geheimen, hun blokkades, hun angsten en hun wensen toe. Dat vraagt om een vertrouwensband. Ik wil me daarom op deze pagina voorstellen.

Opleidingen

In mijn leven heb ik heel veel opleidingen gevolgd. Van al deze opleidingen pas ik nu de kennis toe in mijn dagelijkse praktijk. Tegelijk heb ik mijn eigen vaardigheden als helderhorendheid en helderwetendheid ontwikkeld via vele praktische (o.a. Rebalancing, Reconnective Healing) en spirituele opleidingen (o.a. Arthur Findlay College, UK).

Met deze kennis help ik mijn mede-mens die met een hulpvraag bij mij komt om tot het gewenste resultaat te komen. Op allerlei gebied. Geen vraag is gek, geen behandeling onmogelijk

Kennis en gaven


Als kind al was ik al heel erg afgestemd op de ander en ik doorvoelde al snel hoe die ander in zijn vel zat. Dat zag ik aan de energie (schoon of vertroebeld) en dat zag ik eigenlijk aan de hele lichaamshouding.

Mijn kracht is dat ik de gehele mens nu meepak in mijn behandelingen. Maakt niet uit welke behandeling ik geef. Ik werk altijd vanuit het totale spectrum van invloeden en krachten die op ons inwerken. Voor mij is dat de betekenis van ‘holisme’ = het geheel van alles.

Het magnetiseren of geven van de intens schoonmakende healingbehandeling is mij op het lijf geschreven. Eigenlijk is het een verhoogde vorm van healing wat ik geef, aangezien ik mij al meerdere levens in kloosters heb bekwaamd in meditaties en genoemde technieken. Daarom is ‘healing’ eigenlijk niet eens het juiste woord, omdat het dit zelfs overstijgt.

Daarnaast zet ik tijdens de behandelingen ook mijn heldervoelende en helderwetende vermogens graag in. Op verzoek kan ik je dit terugkoppelen. Het zegt vaak iets over waar jij op bent afgestemd en het kan je extra handvatten geven voor de komende tijd.

Spirituele astrologie

Naast mijn werk in de praktijk studeer ik voor spiritueel astroloog. Een erg mooie aanvulling op het werk dat ik doe. Met de blauwdruk van onze geboortehoroscoop krijgen we immers informatie op de weg die wij mogen gaan in dit leven en dat kan zeer bruikbaar zijn.

Ik zit momenteel in het 5e leerjaar. Het is een buitengewoon interessant leergebied en ik ben heel blij dat dit op mijn pad is gekomen.

Als je echt aan jezelf wilt werken