september 4

0 comments

Hoe weet ik of energetische healing geschikt is voor mij?

Of energetische healing geschikt is voor jou, hangt af van verschillende factoren, waaronder je persoonlijke behoeften, overtuigingen en doelen. Hieronder staan enkele stappen die je kunt bekijken om te bepalen of energetische healing iets voor jou is.

Onderzoek en begrijp: Begin met onderzoek naar wat energetische healing is. Hiervoor kun je boeken lezen, video’s bekijken en betrouwbare bronnen raadplegen om een duidelijker beeld te krijgen. Kijk of je de basisprincipes, technieken en mogelijke voordelen die het voor jou kan hebben voor jezelf helder kunt krijgen. Ook kun je een kijkje nemen op: www.HealingTherapie.nl voor wat uitleg.

Zelfevaluatie: Overweeg waarom je geïnteresseerd bent in energetische healing. Wat hoop je ermee te bereiken? Heb je specifieke gezondheidsproblemen, emotionele uitdagingen of spirituele vragen die je wilt aanpakken? Het kan belangrijk zijn om duidelijkheid te hebben over je doelen, maar het hoeft helemaal niet! Immers, jij gaat ontvangen wat er voor jou ‘klaarligt’ in de kosmos, op dit speciale moment in jouw leven. En dit kan in een veel groter perspectief zijn dan dat wat jij voor jouzelf, op dit moment, in gedachten hebt.

Openheid voor alternatieve benaderingen: Sta open voor alternatieve en holistische benaderingen van gezondheid en welzijn. Energetische healing verschilt sterk van conventionele medische behandelingen, dus het is belangrijk dat je bereid bent om deze benadering te verkennen.

Contact met professionals: Bij gezondheidsproblemen raadpleeg je ook altijd je huisarts. Energetische healing is een aanvulling op de reguliere geneeskunst.

Verkenning van je intuïtie: Vertrouw op je intuïtie bij het nemen van beslissingen. Als je een positieve intuïtieve reactie hebt op energetische healing en het gevoel hebt dat het iets is dat je wilt ontvangen, kan dat een teken zijn dat het geschikt is voor je. Ook kan de gedachte aan energetische healing een impuls zijn om het als interessante behandeling voor jou in jouw bewustzijn te brengen. Soms kan ook het zien van een foto van een therapeut/healer jou zeggen dat je daar een behandeling ‘wil’ gaan halen. Je voelt je ‘geroepen’. Zo kan de kosmos met jou samenwerken: het deelt boodschappen met jou die voor jou zijn bedoeld. En het kan belangrijk zijn om hiernaar te luisteren wanneer dit een sterke positieve impuls bij jou oproept.

Consulteer een energetische healer: Overweeg een kennismakingsgesprek met een gekwalificeerde energetische healer. Dit kan ook een telefoongesprek zijn. Tijdens dit gesprek kun je je vragen stellen, je doelen bespreken en meer inzicht krijgen in wat je kunt verwachten van energetische healing.

Probeer het uit: Als je na je onderzoek en zelfevaluatie nog steeds geïnteresseerd bent, overweeg dan om een sessie of behandeling te doen. Dit kan jou helpen om persoonlijke ervaring op te doen en te bepalen of het iets is wat bij jou past. 

Het is belangrijk om te onthouden dat de resultaten van energetische healing kunnen variëren van persoon tot persoon. Energetische healing is een aanvullende benadering van welzijn en genezing, en de geschiktheid hangt af van je individuele behoeften en overtuigingen. Het kan waardevol zijn voor mensen die op zoek zijn naar holistische benaderingen van genezing en persoonlijke groei.


Tags


You may also like

Je wilt meer verbinding!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page