september 6

0 comments

‘Open-minded’

Ontmoeting in de straat

Vanmorgen had ik in Loosdrecht een leuke ontmoeting met iemand in de straat. Hij vroeg waar ik naartoe op vakantie was geweest. Ik ben deze zomer met mijn zoon van 17 op vakantie in Albanië geweest, waar ik een auto heb gehuurd van een local. Jawel: een oude Mercedes E-klasse, dé auto van Albanië. Van tevoren had ik onderzocht wat voor land Albanië is (ik wist er helemaal niks van!) en vervolgens heb ik uitgezocht of ik van internet kon plukken hoe de kwaliteit van de wegen is en /of ik daar wel kon rijden met mijn ‘gewone auto’. Geen SUV dus. Uiteindelijk heb ik een route uitgezet in het zuiden van Albanië en daar de overnachtingen geboekt. Best spannend dus allemaal, om zelf te gaan rijden in een onbekend land! En de rijstijl van de Albanezen is best heel anders dan hier, dat kan ik je wel vertellen. 

Talen spreken

Daarna kregen we het gesprek over talen spreken: deze mijnheer heeft zelfs Albanees gestudeerd (faleminderit= bedankt!) en Welsh en Arabisch en ga zo maar door. Wat een open-minded persoon! Zo leuk. Ik word daar blij van.

Een praktijk binnengaan

En toen bedacht ik mij dat je eigenlijk best ook ‘open-minded’ moet zijn om mijn praktijk van HealingTherapie (www.beatavanetten.nl) in Loosdrecht binnen te gaan. Alhoewel sommige mensen hier ook komen omdat ze erin geloven, of omdat hun lichamelijke of geestelijke toestand hen hier brengt. Heel vaak zijn het mensen die ‘voelen’ of ‘weten’ dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde. Hoe mooi is dat!! 

Astrologie

Alweer bijna 5 jaar studeer ik astrologie (dit schooljaar ga ik afstuderen), en daarvoor moet je ook best open-minded zijn. Wat een mooi woord is dit eigenlijk.

Blauwdruk

Het mooiste van astrologie is dat, als je er eenmaal kennis van hebt genomen, je zult begrijpen dat het helemaal niet zo abracadabra is, maar dat er wel degelijk hele logische volgorden in zitten!! Je blauwdruk wordt je niet zomaar aangemeten, anders zou je nooit in een oorsprong van iets kunnen geloven. Kijken we dan alleen maar met onze ogen naar het bestaan om ons heen? Begrijpen we dan niet meer dat we slechts een onderdeel zijn van een veel en veel groter geheel? Heb je al eens geprobeerd wat het innerlijk met je doet als je op een mooie heldere avond naar de sterren kijkt? Voel je dan ook niet van binnen dat de wereld wel heel erg groot is?

Op avontuur met jezelf

Ik hoop dat veel mensen hun open-minded geest zullen gaan openstellen voor wat echt nodig is in de wereld. En die wereld begint bij jezelf! Kun jij jezelf ‘oprekken’ door in expansie te gaan? Ofwel: kun jij op avontuur gaan met jezelf? 

Magie dat healing is

Ontdek eens de wereld van de magie die healing ook is. Je kunt het van tevoren niet bedenken wat het met jou zal doen. Een open geest doet de rest. Heb jíj die?

Bij HealingTherapie Loosdrecht omarmen we een open geest en bereidheid om te ontvangen wat het leven ons biedt voor welzijn en balans.

Liefs van mij en een fijne dag!!


Tags

Albanië, Astrologie, Blauwdruk, HealingTherapie, InnerlijkeWijsheid, Loosdrecht, Magie, Ontmoeting, OpenMinded, PersoonlijkeGroei, Reisavontuur, Vakantie


You may also like

Je wilt meer verbinding!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page