september 7

0 comments

Bio energie therapie, hoe ‘Bio’ wil je het hebben?

Een nieuwe ‘zoekterm’ voor mij op Google, namelijk: bio energie therapie. Tijden veranderen, dus ook de enorme hoeveelheid aanduidingen voor therapieën, waarvan er steeds weer iemand is die iets ‘nieuws’ denkt te ontdekken. We willen het namen geven, duidelijk maken dat we een ‘compleet pakket’ in de aanbieding hebben. Kijk maar eens naar de talloze scholen die tegenwoordig onderricht geven in alle soorten energie therapieën, terwijl het zo’n pakweg 15 jaar geleden het woord healing nog niet eens bekend was onder het merendeel van de mensen in Nederland. Dat was in Amerika en in bijvoorbeeld Chili al heel anders.

In de tijd dat ik mijn healingpraktijk in Deventer begon in 2011, wilde ik er eerst nog voor gaan om het woord ‘healing’ meer algemene bekendheid te geven. Vanuit mijn kennissenkring in de VS en in Chili kreeg ik al te horen dat het daar ‘gemeengoed’ was om je te laten behandelen door een healer met helende energieën. Niks geen gebruik van symbolen of het gebruik van allerlei attributen, maar gewoon met het doorgeven van energieën via de handen.

Nu heb ik gemerkt dat het wel heel erg belangrijk is wèlke healer jij voor jezelf uitzoekt. Een healer die niet zelf aan zijn leven heeft gewerkt, geeft onbewust de domeinen door die hij zelf in een verdomhoekje heeft gedrukt. Bijvoorbeeld een healer die zijn eigen seksualiteit niet heeft willen aanpakken (afwijzing door de ouders op het niveau van het Oedipuscomplex, waardoor de verbinding met je eigen levensenergie is verstoord) die geeft onbewust aan de behandelde (healee) door dat je hier maar beter van weg kan blijven. En zo geldt dit natuurlijk voor alle thema’s. Degene die jou behandelt, op welke vlak ook in de therapie, geeft onbewust zijn of haar drijfveren aan jou door. Aan joú dus. Ben je je daar altijd van bewust? 

Dan het woord ‘bio’. Is dit een uitdrukking van deze tijd om iets onder de aandacht te brengen en te krijgen bij mensen? Werkt het woord ‘bio’ nog zoals het ooit bedoeld was, namelijk om zich te onderscheiden van een ‘chemisch proces’? Ik denk het niet. Het is een commercieel woord geworden, waar evenveel mis in kan gaan. Zoals met alles natuurlijk. Denk maar aan het woord ‘bio’ op de flessen honing in de supermarkt. Als je hierover gaat nadenken merk je dat een ‘niet-bio-honing’ helemaal niet bestaat. Honing is áltijd bio!! Snap je waar dit over gaat?

Over het onderwerp ‘bio’ en ‘energetische healing’ wil ik graag het volgende zeggen. Ik geef tijdens de behandelingen helende energieën door via mijn handen, hart en mijn hele bewustzijn aan mensen. Ik resoneer met mijn eigen energievelden met de energiepatronen en energievelden van degene die bij mij op tafel ligt. Wij tezamen vormen, vanaf de start van de behandelingen, ‘één groot kosmisch veld-driehoek’ met de grote helende Goddelijke (of Bron-) energieën van de kosmos. Samengevat: healer (Beata), healee (klant), kosmos (energieën van de kosmos). Dit tezamen vormt een heel krachtig en alles overstijgend geheel. Vaak als mensen de praktijk binnenstappen voelen ze al ineens hun haren kriebelen of krijgen spontaan kippenvel op hun armen en benen. Op dat moment stappen ze al in de ‘Grote Driehoek’ van energie. Het proces wordt dan ook al in gang gezet. Er wil wat geheeld worden, wat oud is en niet meer nodig. 

Heb je hier al ervaring mee? Het loont de moeite! Zodra de ‘Grote Driehoek’ zijn werk doet wordt je gereinigd (detox) op diep bewustzijnsniveau + word je opnieuw gevuld met schone en vernieuwende kosmische energie. Klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar dat kan komen omdat je het nog niet eerder hebt meegemaakt. En er is niks engs aan, want je wordt teruggebracht naar je diepere èigen Zelf. Hoe mooi is dat!

 

Je kunt er elk moment mee starten. Na jouw eerste behandeling merk je al het verschil en kom je er opgelucht vandaan. Wat het verder met je kan doen is: het kan mooie nieuwe dingen en projecten op jouw pad brengen, aangezien je vanaf dit moment bent aangeraakt en aangesloten op het grote energetische en kosmische netwerk. Ik kan jou leren hoe jij hiermee, voor jezelf, in contact kunt blijven staan. Eenmaal gemaakt, kun je deze energielijnen behouden.

Inmiddels weet ik dat ik ben geboren met helingskwaliteiten, en het maakt niet uit hoe ik deze naar buiten breng. Het kan op elke wijze: lezingen geven, workshops, healing behandelingen, reizen, retreats. Voor elk wat wils.  

Ik zie gebeuren dat mensen in een positieve verandering worden gezet, waar zij eigenlijk altijd al van gedroomd hebben. 

Hoe ‘Bio’ wil je het hebben??

Fijne dag!


Tags

Bewustwording, BioEnergieTherapie, ComplementaireTherapie, EnergetischeHelingsmethoden, EnergetischeVerbondenheid, Healing, Holisme, HolisticHealth, KosmischeEnergie, NatuurlijkeHelingsmethoden, PersoonlijkeGroei, TherapieKeuzes, Zelfgenezing, Zelfontwikkeling


You may also like

Je wilt meer verbinding!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page