mijn aanbod

Mijn aanbod

Ik kan je op allerlei manieren helpen op jouw pad waarin je op zoek kunt zijn naar geluk, rust, balans, details, diepgang maar ook naar meer kennis over je bestemming, je levensmissie en de astrologische duiding van relaties, je werk en je leven.

Energiewerk

Energiewerk is een verzamelnaam voor diverse technieken die zich richten op het manipuleren en balanceren van de ‘levensenergie’ die volgens verschillende tradities door ons lichaam stroomt. Het doel van energiewerk is het bevorderen van gezondheid en welzijn door het herstellen van evenwicht in deze energie. Technieken kunnen variëren van Reiki, acupunctuur en qigong tot chakra-balancering, healing touch en meer. Tijdens een sessie kan de beoefenaar de handen op of boven het lichaam houden, specifieke punten op het lichaam aanraken of bepaalde bewegingen uitvoeren. Dit wordt gedaan om blokkades te verwijderen en de energiestroom te stimuleren.

Psychotherapeutische gesprekken

Psychotherapeutische gesprekken zijn een onderdeel van psychotherapie, een behandelingsmethode die wordt gebruikt om psychische stoornissen en emotionele moeilijkheden te behandelen. Deze gesprekken vinden plaats tussen een therapeut en een cliënt, waarbij de therapeut verschillende communicatietechnieken gebruikt om de cliënt te helpen hun gevoelens, gedachten en gedrag te begrijpen en te veranderen.

De inhoud van deze gesprekken varieert sterk, afhankelijk van de behoeften van de cliënt en de therapeutische benadering. Sommige therapeuten kunnen zich richten op het verleden van de cliënt, zoals traumatische gebeurtenissen of onvervulde jeugdbehoeften. Anderen kunnen zich meer richten op het heden en helpen de cliënt om huidige problemen aan te pakken, zoals stress, angst of interpersoonlijke problemen.

Psychotherapeutische gesprekken bieden een veilige en vertrouwelijke ruimte waar de cliënt kan praten over hun ervaringen, gevoelens en zorgen. Door middel van deze gesprekken kan de cliënt zelfinzicht en copingvaardigheden ontwikkelen, waardoor ze beter kunnen omgaan met hun psychische problemen en hun algehele welzijn kunnen verbeteren.

Spirituele astrologie

Spirituele astrologie is een tak van astrologie die zich richt op spirituele groei en zelfontwikkeling. In tegenstelling tot traditionele astrologie, die vaak gericht is op het voorspellen van gebeurtenissen, richt spirituele astrologie zich op het interpreteren van de symbolische betekenis van planeten, huizen, en aspecten in een geboortehoroscoop om inzichten te geven in de spirituele lessen en uitdagingen van een individu.

Volgens aanhangers van spirituele astrologie is een geboortehoroscoop een soort spirituele kaart, die de evolutionaire bedoeling en het karmische pad van de ziel onthult. Het helpt individuen te begrijpen welke levenslessen ze moeten leren, welke karmische patronen ze moeten overwinnen, en welke talenten ze kunnen ontwikkelen om hun spirituele groei te bevorderen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat spirituele astrologie, net als andere vormen van astrologie, niet wetenschappelijk onderbouwd is. Veel mensen vinden echter waarde in de symbolische en spirituele taal van de astrologie als een manier om zelfreflectie en persoonlijk inzicht te stimuleren.

Als je echt aan jezelf wilt werken